NUMEROLOGIJA!

o

Kao i u životu, tako isto i u Numerologiji je sve važno, ali je nešto manje a nešto više važno.
Prilikom analize datuma rođenja najmanje je važan generacijski broj, a nešto važniji je bioritamski broj; a najvažniji je lični broj.
Svakom čoveku bi trebalo da bude najvažniji njegov život; iz te pretpostavke proizilazi da je lični broj najvažniji jer je on nepromenljiva kategorija.
Lični broj je naša sudbina, te ono što je njime dato, biće tako.
Jedino što možemo promeniti je naš odnos prema sudbini – menjanjem ili prilagođavanjem sebe datim okolnostima, a to je naš bioritamski broj.
Zato kada nešto ne ide, odmah pogledajte bioritamski broj i tražite adekvatno prilagođavanje saglasno njegovim potencijalima.
To i jedino možemo – da se u okvirima ograničenja, ispoljimo harmonično ili ne; prihvatiti da je drugi u pravu a ne istrajavati u svojim pogrešnim stavovima; prepustiti drugom vođstvo kada shvatiš da je borba uzaludna; duhovno se izdići iznad situacije a ne zloupotrebljavati je.

1111

ASTRONUMEROLIGIJA ukazuje na odnos izmedju planeta i brojeva; bolje razumevanje njihove veze upucuje na ulogu (osnovnog) broja kroz uticaj kosmickih energija na zivot pojedinca ili na njegovu sudbinu.
Ovaj metod predvidjanja, otkriva u kom pravcu treba da usmeravamo svoju paznju prema odredjenim izvorima energije koji donose dusevni mir, licno zadovoljstvo, sigurnost i uspeh. Metod se svodi na utvrdjivanje „vladajuce planete“, pod cijim uticajem se nalazimo u periodu od godinu dana. Naime, svake godine se nalazimo pod jacim uplivom ili uticajem jedne od planeta.
Generalno ljudi u razlicitim periodima svog zivota daju prednost odredjenim ciljevima, kao „prioritetima“; zatim ne funkcionisemo svake godine ili u razlicitim periodima na isti nacin u psiho-fizickom, mentalnom, emotivnom i duhovnom smislu.

6 comments on “NUMEROLOGIJA!

  • Постави коментар