Pomoć u rešavanju vaših problema

Published 31. јануара 2015. by suzanakoaknumerolog

04

Dragi moji ovih dana ima puno poziva, šta ja to radim i kako mogu da vam pomognem. Ovim putem želim da vam razjasnim vaše dileme, a vi koji ste koristili moje usluge napišite kako su vama pomogli moji saveti i usmerenja. Iskreno ne očekujem puno komentara jer sam rekla da je diskrecija zagarantovana, i na žalost niko nije došao iz besa već sa mukom svojom, i normalno svakom je svoja muka najteža.

TRI MAJMUNA

 

Jedino što mogu reći je da metod koji koristim daje rezultate jer imam stalnu klijentelu koja se javlja svake godine ili pak kada im baš „prigusti“ kada ne mogu sami da se izbore sa nekom životnom blokadom.

Bavim se meditacijom, psihologijom, numerologijom, masažom i negom bolesnih. U svakom od ovih oblasti sam najmanje petnajest godina, a najviše  tridesetsedam . Osim osnovnih edukacija, koristim redovne seminare da dopunim svoje znanje, čujem tuđa iskustva, da bih mogla adekvatno da vam odgovorim, usmerim i u krajnjem slučaju edukujem za dalji način života.

04290f63

 

Prvi korak je oficijalni razgovor u kome se upoznamo, objasnite mi vaše probleme, postavim vam sijaset pitanja i kažem vam da li mogu i kako da vam pomognem. Koji metod bih koristila. U najvećem broju slučajeva to su kombinacije meditacije, psihologije, numerologije i masaže.

Iskustvo koje imam na zdravstvenom polju zavisno od informacija, ili delim bez provizije, sem ako se to produži na duži vremenski period. Saveti su iz ličnog iskustva, iskustva drugih bliskih ljudi, porodice , rada sa ljudima. Možete pogledati na sajtu www.tetkasavte.wordpress.com

92047ab053250037dfab78fb472ca856

Znači oblasti za koje mi se javljate su zdravstveni, ljubavni, poslovni . Kako da sredite ljubavni život, da li će te položiti ispit, da li da otvorite firmu, ili započnete posao, kada  vam je idealno vreme za vama vežne stavri , tu sam da vam pomognem .

Cene su individualne i za to je potrebno da se čujemo, kontaktiramo na sledeći način:

Telefon: +318691954621

Mejl: suzanakoak@gmail.com

Skajp: suzana.tijanic

Prvi informativni razgovor od sat vremena je 3000 dinara, za ostalo se dogovaramo zavisno od toga šta želite i šta mogu da vam pružim.

Kratka pitanja i direktna 500 dinara,5-10 min.

Isključivo uplate na žr :Koji vam dam prilikom dogovora za termin.

Za sve postoji rešenje samo ga treba potražiti na pravom mestu 🙂

Pozovite ili se javite na gore navedene kontakte 🙂

 

One comment on “Pomoć u rešavanju vaših problema

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: