Vreme vam je za ženidbu/udaju?

Published 17. јануара 2017. by suzanakoaknumerolog

Vreme je za ženidbu /udaju,ZA BEBE, vreme „curi“, sve gubi smisao,  a vi nemate vremena , nešto vam ne ide na tom polju .

bebe

 

SPOJIMO ONO ŠTO JE NAJIDEALNIJE ZA VAS, GDE I ZVEZDE I VAŠE ŽELJE SE SLAŽU

_sp-burma-prsti

Zamislite da je ovo naidealniji sajt za spajanje, gde nema PREVARA. Znam rećićete jes , uvek ima neka mućka . NEMA, jer mi želimo da ovo uspe, da se spoje osobe koje odgovaraju jedni drugima, kako kažu zvezde, ali i onako kako bi se ispunjile njihove želje.

Da se razumemo u životu nište nije idealno, ali može i biti.

DISKRECIJA je ZAGARANTOVANA, jer ja Suzana Koak za to odgovaram, zato što je diskrecija zagarantovana u mom poslu , kao numerologa, psihologa, savetnika za najteže obolelih i kod masaža kada se svi „otvore“ pa ispričaju ono što ni kamenu nebi ispričali, zato i imam posla 🙂

Mi pravimo registar muških i ženskih osoba, od 18 do 100 godina, nikada se ne zna kada će neko naći sebi idealnu osobu.

Ovo je bilo osmišljeno prvenstveno za osobe mlade kojima kako kažem vreme curi za reprodukciju, ali je i za sve ostale. Razvedene, udovce, samce na bilo koji način, jer je teško biti sam .

Kako ovo funkcioniše, na imejl : suzana.koak@gmail.com ,

ostavite svoje ime i prezime ( ženske osobe prezime koje su dobile pri rođenju), datum, vreme i mesto rođenja. U kratkim crtama opišite sebe, mada će numerologija to već znati, i šta bi želeli od suprotnog pola, i svoju sliku .

Akreditacija  je 1000 dinara ( instrukcije plaćanja dobijete kada pošaljete podatke, i podaci se obrađuju po vašoj uplati), mesečna članarina je 500 dinara , ko je ne plati do 25. u mesecu briše mu se dosije( za kasnije troškove se se dogovaramo, mislim na sastanke, putovanja i td.

Sve će biti u granicama mogućnosti, i tražiće se najpovoljnija varijenta. Imamo turizmologa u ekipi koji će to organizovati , po najpovoljnim varijantama. Mi ovo shvatamo najozbiljnije, pa se nadamo da će te i VI.

Mi ćemo da napravimo vaš dosije, ukoliko su nam potrebni još neki detalji , kontaktiraćemo vas mejlom. Telefonski razgovor dolazi tek kasnije. Vi moj telefonski broj imate na blogu.

Onoga trenutka kada uočimo da dve osobe odgovaraju jedna drugoj po više tačaka iz vaših dosijea mi onda uspostavljamo kontakt sa vama telefonski, lično, sve ponaosobno i tako dalje, viđenje i td.

Mora da se da mesec dana fore da se napravi  datoteka, moje da vas stalno obaveštavam kako teče sve, ovo se odnosi na ceo svet.

A prvenstveno za našu zemlju gde vlada bela kuga, od Subotice do Preševa. a može i od Vardara do Triglava, ili inostranstvo.

Znači hajmo javite se da napravimo datoteku.

Ovo je početak, kasnije kada se ustali, i počne biće organizovana okupljnja, zajednička putovanja i tako dalje, kažem da krenemo. Morate se pomeriti sa mesta, ako želite da krenete dalje.

Počela sam sa ovim člankom, pogrešno sam dala mejl 😦 dešava se i najboljima

https://koakastronumerolog.wordpress.com/2016/12/31/ajmo-da-se-spajamo/

cvece_za_slavu

 

Advertisements

3 comments on “Vreme vam je za ženidbu/udaju?

 • Оставите одговор

  Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

  WordPress.com лого

  Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

  Google+ photo

  Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

  Слика на Твитеру

  Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

  Фејсбукова фотографија

  Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

  Повезивање са %s

  %d bloggers like this: