Horoskop za vreme vladavine Vodolije u 2015 godini

Published 24. јануара 2015. by suzanakoaknumerolog

c-bjwfdh39jsvc

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Osobe koje su vam nadređene prilično su nezadovoljne, jer očekuju da se više angažujete na poslu. Ovakav pritisak teško podnosite, zbog čega intenzivno razmišljate o promeni radnog mesta. Poslovna ponuda stići će od jednog prijatelja sredinom perioda. Finansijska situacija će i dalje biti nestabilna, a troškovi sve veći. Srećom, bićete u prilici da neočekivano dobijete dodatni, honorarni posao koji će vam bar malo olakšati život.

Najviše bi vam prijalo da ovaj period prespavate, nažalost to nije moguće. Zato, bez obzira kakvu poslovnu ponudu dobijete, ne razmišljajte mnogo već je prihvatite. Ne samo da ćete uvećati prihode nego ćete steći iskustvo koje bi kasnije moglo i te kako da vam pomogne. Mnogi predstavnici znaka će se zaposliti zahvaljujući podršci osobe na položaju. Oni koji nemaju ovakve mogućnosti posao bi trebalo da potraže u spoljnoj trgovini, restoranu ili ustanovi za zabavu.

Ljubav

Pokušajte da ne ulazite u sukob sa partnerom, jer će biti prilično svadljiv, hirovit i nepromišljen. Ukoliko imate paralelnu vezu, budite veoma oprezni, jer lako može da bude obelodanjena. Krajem perioda slobodni pripadnici znaka biće u prilici da se sretnu sa osobom sa kojom su nekada bili u vezi. Verovatno ćete odlučiti da ponovo pokušate da se prilagodite jedno drugom, ali na drugačiji način.

Mladi Ovnovi imaće dovoljno šansi da se prepuste provodu i zabavi. Važno je da se čuvate neželjenih posledica i da ne očekujete previše od osobe sa kojom ulazite u vezu. Ne plašite se da ćete biti odbijeni, nego se prepustite uživanju. Osluškujte svoje srce i sve će vam se samo po sebi otvoriti onako kako je za vas najbolje.

Zdravlje

Povremeni problemi sa padom imuniteta, virusnim infekcijama i krvnim pritiskom.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao

U ovom periodu posebnu pažnju obratite na novac, jer sve što je povezano sa finansijama je nejasno, nesigurno i lakoverno možete upasti u mrežu nekog prodavca magle. Zato budite jako obazrivi kada ulažete novac.

Preliminarne poslovne dogovore možete zaključiti do 15. februara. Osim toga, pokušajte da se ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice, ukoliko to nije neophodno. Kasnije će biti velikih problema da ih vratite. Uspeh zavisi od detaljne analize i procene situacije.

Ovog meseca nema mesta za zadovoljstvo i opuštanje, za sve što budete radili moraćete da se izborite. Zato budite spremni da se fokusirate samo na ono što je sada neophodno, a druge segmente života ostavite po strani.

Ukoliko ste nezaposleni, početkom februara jedan prijatelj će vam pomoći da pronađete posao. Ovih dana verovatno ćete dobiti odgovor koji već dugo čekati, ali budite oprezni i prihvatite ga sa rezervom.

Ljubav

Ukoliko imate stabilnu vezu, tokom ovog perioda poželećete da promenite status. Zbog retrogradnog Jupitera krajem januara bićete u situaciji da proširite porodicu.

Slobodni pripadnici znaka obnoviće stare emotivne veze. Verovatno će se pojaviti osobe sa kojima ste nekada bili u vezi i burno raskinuli. Poželećete da pokušate još jednom, jer ste u međuvremenu postali mudriji i shvatili da je lakše promeniti stav prema situaciji i okolnostima nego menjati partnera.

Tokom celog perioda Bikove u braku očekuju veliki ljubavni izazovi i iskušenja. Iznenada će se pojaviti osoba koja će vas opčiniti, pa ćete biti na velikim mukama da li da uđete u tajnu vezu ili ne.

Zdravlje

Najviše muke će vam zadavati česte glavobolje, ali i pad imuniteta.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao

Period pred vama obeležiće retrogradni hod Merkura koji će još više iskomplikovati ionaku tešku finansijsku situaciju. Zato ne žurite sa reorganizacijom poslovanja, a posebno oprezni budite sa investicijama. Bilo kog posla da se prihvatite, bićete suočeni sa tenzijom i nervozom, što će vas često dovoditi u stanje rastrojenosti.

Zbog oslabljene koncentracije lako ćete reagovati na spoljašnje stimulanse, ali neodgovarajuće, i često ćete dolaziti u sukob sa saradnicima. Previše se trošite na poslu, ali niste adekvatno nagrađeni, a novac vam je jako potreban za svakodnevno podmirivanje obaveza.

Predstavnici znaka koji nemaju posao verovatno će se zaposliti u školi, restoranu ili modnom salonu.

Ljubav

Bez obzira da li ste u braku, stabilnoj vezi ili slobodni, većina predstavnika ovog znaka biće na emotivnoj prekretnici. Tranzit Venere daje vam harizmu, privlačnost i tajanstvenost. Iznenadiće vas strasti koje će se neočekivano probuditi, potreba da osvojite, ali i da budete osvojeni, potreba da osećate, dotaknete, da se probudite…

Osoba puna samopouzdanja, privlačna i odlučna, uporno će pokušavati da vam se približi. Ako ste slobodni, dajte joj priliku, a ukoliko ste već u vezi šansa će uzeti samu sebe i prodrmati sve tradicionalne vrednosti. Tako ćete se naći na raskrsnici između starog i novog, a vreme će presuditi kojim putem ćete nastaviti.

Ovo je prilično buran period za mnoge Blizance, jer će polje doma i porodice biti na vetrometini. Moguće su selidbe u drugo mesto, rastanci u porodici i neočekivani preokreti.

Zdravlje

Precenjivanje vlastitih mogućnosti lako može dovesti do nervne iscrpljenosti i bolesti. Pokušajte da se maksimalno relaksirate i opustite.

RAK (22. 6. – 22. 7)
Posao

Retrogradni Merkur simbolizuje gomilu problema i nesporazuma, a osoba na položaju će analizirati svaki vaš korak, pa nije vreme za hvalisanje i temperamentno nastupanje jer vam može samo iskomplikovati život. Srećom, ovo je samo kratkotrajan prolazan period, a nezadovoljstvo i negodovanje možete kanalistai kroz kreativan rad.

Ulazak u poslovne partnerske odnose nikako nije preporučljiv sve do kraja januara. Budite strpljivi još malo, situacija će u međuvremenu biti jasnija, a vi ćete moći bolje da procenite osobu koja će vam sa mnogo entuzijazma predložiti zajednički biznis.

Donošenje važnih poslovnih odluka ostavite za kasnije, bavite se onim što je trebalo da uradite a niste. Ovaj period je najbolji za veliko unutrašnje i spoljašnje spremanje. Ukoliko radite u vojsci, proizvodnji ili građevini, očekuje vas unapređenje na radnom mestu ili stručno usavršavanje. Period je odličan za advokate, govornike i one koji verbalno nastupaju.

Ljubav

Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati poslovnu kombinaciju, odnosno poznastvo sa osobom koja će ih jako impresionirati. Februar je mesec za ljubav, erotiku i strast.

Rakovi koji su u braku biće na vetrometini, često će se svađati zbog dece ili novca, ali i partner vas stalno podbada i ne može da ćuti. Međutim, pokušajte da ne reagujete, mogli biste svašta da kažete, zbog čega ćete se kasnije kajati.

Parovi koji su u dužoj vezi moraće da preispitaju vrednosti koje zastupaju, odnosno šta je lično, a šta za dobrobit zajednice i veze. Ono što se dugo odlagalo sada će dobiti jasniju formu i znaćete šta dalje.

Zdravlje

Već duže vreme skloni ste gojenju, zbog čega možete imati problema sa povišenim masnoćama u krvi.

LAV (23. 7. – 23. 8)
Posao

Promena radnog mesta koja je bila nagoveštena pre nekoliko meseci ovih dana dobiće jasniju strukturu. U ovom periodu pojaviće se neočekivani problemi na poslu, a zbog kašnjenja plate vaša dugovanja će se samo nagomilavati. Zbog ovakve situacije bićete primorani da što pre donesete odluku o novom radnom mestu. Ali, nije baš tako crno kako vam možda izgleda, jer vas na ovaj način planete „teraju“ da napustite posao kojim ste nezadovoljni i preuzmete stvari u svoje ruke.

Retrogradni Merkur predstavnicima vašeg znaka donosi nove finansijske probleme koje ćete početi da rešavate sredinom perioda, ali stabilniju materijalnu situaciju očekujte tek od sledećeg meseca.

Ukoliko ste nezaposleni partner će vam doneti vest o slobodnom radnom mestu. Poslovi koji su sada aktuelni za vaš znak su vođenje knjiga, sekretarski poslovi, izrada vizit karti, marketing i medicinske usluge.

Ljubav

Bračnim partnerima ljubav će najviše kvariti finasijski problemi. Kako će novac biti problem i kod jednog i kod drugog svađe i uzajamna optuživanja za nesposobnost dovešće do nerazumevanja i neprijateljstva. Srećom, sukobi su bezopasni, a svađe i pretnje rastankom završiće se pomirenjem.

Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje poznanstvo sa izuzetno zanimljivom osobom u koju će se verovatno zaljubiti. Veze koje traju izvesno vreme, a temelje se na čvrstim osnovama biće još stabilnije. Ipak, nemojte žuriti sa odlukom o sklapanju braku. Bolje je da sačekate period posle 15. februara, jer sve što budete pričali tokom prve polovine februara neće imati težinu, a i okolnosti vam neće ići naruku, jer nećete moći da ih kontrolišete.

Zdravlje

Više pažnje posvetite zdravlju jer je već duže vreme prilično nestabilno.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)
Posao

Neočekivani preokreti i nove poslovne mogućnosti pružaju vam nadu da je napokon nešto krenulo napred, ali to može biti varka Merkura, vladara vašeg znaka koji će tokom narednog perioda biti retrogradan. To znači da sve prihvatite sa velikom rezervom.

Iskoristite šanse koje vam se nude, ali ne očekujte da će ostati sve isto. Polje komunikacija, informacija i kontakata tokom celog perioda biće najugroženije. Neke stvari ćete morati da ponovite više puta pre nego što ih dovedete u red i ono najvažnije – pazite šta potpisujete.

Početkom meseca finasijska situacija biće poljuljana, ali zahvaljujući pomoći prijatelja i pozajmicama uspećete prilično lako da je stabilizujete. U suštini nema razloga za zabrinutost. Device koje su bez posla trebalo bi da ga potraže u ustanovama koje bave komjuterima i tehnikom.

Ljubav

Vreme je za romansu, ljubav i brak. Oni koji su u vezi početkom perioda obradovaće lepe vesti, koje im mogu bitno promeniti život. Komunikacija sa partnerom biće dobra, intenzivno ćete razmišljati o planovima za naredni period. Još vam nije jasno na koji način ćete rešiti pitanje prostora u kojem ćete živeti, ali ideja o ovome neočekivano će se pojaviti sredinom perioda i tako vam otvoriti vrata za život udvoje.

Ukoliko ste u braku ljubomora i neprijateljstvo će biti pojačani, a česte svađe uneće teskobnu atmosferu u dom i porodicu. Čak se može dogoditi da vas partner iznenada napusti, možda je to i ranije planirao, ali sada su se stekli uslovi za takav korak. Slobodne Device očekuje nezaboravna romansa sa naglašenim obostranim strastima.

Zdravlje

Problemi sa grlom, infekcijama i virusima koji bi mogli da utiču na srce. Posebno oprezni budite u saobraćaju, naročito prilikom noćnih vožnji.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao

Zbog pozicije Saturna, početak perioda biće prilično naporan, naročito finansijski. Srećom, imate dovoljno snage, samo je potrebno da je pravilno kanališete. Mnoge poslove moraćete sami da obavljate, kako na radnom mestu tako i u kući.

Komunikacija sa saradnicima povremeno će biti otežana, ali pokušajte da izbegnete konflikte, jer svaki razgovor lako se može pretvoriti u sukob mišljenja. Fokusirajte se na ono što radite i ne brinite – rezultati će stići.

Sredinom perioda možete da očekujete bolju finasijsku situaciju, pogotovo ukoliko se bavite trgovinom, prevozom, komunikacijama, sitnim zanatima ili posredovanjem. Najteže će biti Vagama koje imaju privatni biznis.

Ukoliko ne radite ili đelite da promenite posao, najbolje je da ga potražite u trgovini, osiguravajućoj ustanovi, posredništvu, obezbeđenju, menadžmentu ili u saobraćaju.

Ljubav

Tokom celog perioda bićete prilično ljuti, napeti i rastrojeni, a za to ćete kriviti druge. Ali, dozvolite i drugima da imaju svoje mišljenje, naročito članovima porodice. U ovom periodu doći će do sukoba sa ocem, suprugom ili osobom koja vas na neki način organizuje, a postoji mogućnost gubljenja takta i reakcija u afektu.

Predstavnici znaka koji su u braku teško će naći zajednički jezik sa partnerom, ukoliko nisu spremni na kompromise. Partnerova preosetljivost jako će vas nervirati, ali ne zaboravite da ne postoji bilo šta što sami niste kreirali. Vage koje imaju duži staž u vezi verovatno će planirati porodicu ili njeno proširenje. Ukoliko ste slobodni, bićete u prilici da upoznate osobu koja će vas fatalno privući.

Zdravlje

Srce i kardiovaskularni sistem su opterećeni, a trebalo bi i da posetite očnog lekara.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao

Sredinom januara Merkur će napraviti zaokret i podstaći težnju za povratkom u neko prethodno stanje. Venera vlada poljem partnerstva i tajni, a Jupiter poljem novca i nekretnina. Većina poslova tokom ovog perioda biće vezana sa promet nekretnina, ali i špekulacija i rizika.

Ukoliko je neophodno ulaganje u privatan posao nećete se ustručavati da uložite sredstva, ali dobro proverite svoje finansijske mogućnosti. Ne zaboravite – krediti se relativno lako uzimaju, ali teško vraćaju.

Škorpije koje su bez zaposlenja najlakše će ga naći u spoljnoj Period je odličan za pohađanje kurseva i stručno usavršavanje. Sve što budete naučili tokom ovog perioda i te kako će vam koristiti u budućnosti. Najveće muke zadavaće vam finansije, jer ćete trošiti više nego što je to neophodno.

Ljubav

Zbog razlike u obrazovanju ili društvenom statusu, osoba do koje vam je jako stalo smatraćete da je nedostižna za vas. Kako ste navikli da se stvari odvijaju onako kako ste zamislili već u startu će biti problema, jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem. Pazite da ovakvim ponašanjem ne oterate osobu pre nego što bilo šta započnete. Kako Venera u aspektu sa Jupiterom predstavlja legitimnost, osoba o kojoj je reč već je bila u braku, ali je pokrenula razvod.

Predstavnike znaka koji su u vezi očekuju problemi sa porodicom, jer im se vaš partner ne dopada, pa ćete biti prinuđeni da balansirate i pravite razne kompromise. Škorpije koje su u braku biće pod velikim pritiskom zbog nagomilanih obaveza, naročito u prvoj polovini perioda.

Zdravlje

Vaši najveći neprijatelji su nezdrav način ishrane i loše dijete.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao

U ovom periodu najvažnije je da se maksimalno koncentrišete da biste uspešno uskladili većinu radnih obaveza. Pozitivan stav može vam pomoći da prevaziđete fizičku slabost ili loše zdravstveno stanje. Nemojte se previše opterećivati raznim sitnicama na poslu, već u akciju krenite tek kada ste koliko-toliko sigurni da može dovesti do poboljšanja.

Kada je reč o ispunjavanju svakodnevnih obaveza, najvažnija je da se što bolje organizujete i pokušate da ih završite na vreme. Verovatno ćete se osećati loše, jer su se obaveze toliko nagomilale da, i pored dobre volje da ih rešavate, jednostavno nedostaje nemate dovoljno vremena.

Početkom februara kolega će vas toliko isprovocirati da će doći do žestokog konflikta, ali budite oprezni jer će pretpostavljeni biti na njegovoj strani. Ukoliko imate partnera u poslu, verovatno ćete se sukobiti, a lako može doći i do prekida saradnje.

Ljubav

Prvi dani perioda biće ispunjeni optimizmom i romantičnim sanjarenjem o idealnom partneru. Virtuelna poznanstva prihvatite samo ukoliko smatrate da ste veoma stabilni. U protivnom će vam samo progutati vrem, a vi ćete se osećati kao žrtva izdaje i prevare.

Mnogo realnije je da početkom februara sretnete atraktivnu osobu na nekom putovanju ili na radnom mestu, i da to doživite kao fatalan susret.

Predstavnici znaka koji su u vezi početkom perioda trebalo bi maksimalno da se potrude oko voljene osobe, da joj posvete više pažnje ili da je iznenade nekim lepim poklonom.

Zdravlje

Previše se iscrpljujete, zbog čega može doći do pada imuniteta. Redovno kontrolišite šećer i masnoće u krvi.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao

Ukoliko očekujete da neko uloži novac u biznis koji planirate, potrebno je da ga upoznate sa svim detaljima i mogućnostima. Potrudite se da ne budete površni, ispitajte sve opcije i eventualne posledice i dobro prekontrolišite poslovne knjige i knjigovođe.

Prvih dana perioda mogući su problemi sa dokumentima, poslovnim papirima i informacijama koje će do vas stići, jer će se ispostaviti da su pogrešno shvaćene i protumačene, što je tipično za Merkurovu retrogradnost.

U ovom periodu neophodno je da se neki novac žrtvuje u humanitarne svrhe. I pored toga, nećete imati finansijskih problema, a novca će biti dovoljno da podmirite većinu potreba. Period je odličan za advokate i one čiji je posao povezan s pisanjem.

Ljubav

U komunikaciji sa voljenom osobom budite veoma oprezni, jer svaki razgovor lako može da preraste u raspravu i sukob mišljenja, čak, ukoliko se ne budete kontrolisali, može doći do razlaza.

Vreme je za preispitivanje i preuređenje života, otvoraju vam se vrata za promene i selidbe. Neki predstavnici znaka će zasnovati porodicu, dok će je drugi napustiti. Većina mladih parova koji planiraju zajednički život biće suočeni sa protivljenjem jednog od roditelja, što će izazvati svađe i sukobe.

I predstavnici znaka koji su u braku biće opterećeni mešanjem roditelja u njihov život, pa će biti primorani da prihvate razne kompromise kako bi sačuvali brak, ali i ispoštovali volju roditelja.

Zdravlje

Manji problemi sa virusnim infekcijama, upalama i prehladom. Budite vrlo oprezni u saobraćaju jer može doći do povrede ekstremitata.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao

Ukoliko ne volite ono što radite, došlo je vreme da razmislite i potražite novi posao. Nemojte mnogo da birate nego prihvatite posao koji će vam omogućiti da maksimalno iskažete kreativnost.

Kriza sa novcem biće prisutna i tokom ovog perioda, pa ćete se dovijati na razne načine kako da ga obezbedite. Mnogi vam duguju novac, ali nemojte se nadati da će vam ga uskoro vratiti.

Ipak, finansijska situacija nije tako crna kako vam trenutno izgleda. Testamenti, alimentacije, osiguranja, krediti, pozajmice i novac vašeg partnera – stići će, ali sa zakašnjenjem i odjednom ćete rešiti sve što vas je mučilo danima.

Od sredine perioda potrudite se da većinu radnih obaveza završite na vreme, u protivnom možete doći u sukob sa pretpostavljenim.

Vodolije koje imaju privatni biznis trebalo bi da razmisle o novom načinu poslovanja i proširivanju kruga saradnika.

Ljubav

Vodolije koje su sa partnerom u svađi početkom perioda će se pomiriti i ponovo uživati u ljubavnoj čaroliji. Ovo je period kada se mogu srušiti ograde i uradi sve za ljubav i iz strasti. Naravno, ne zaboravite da sve što je lepo ne traje dugo, i da ćete kad-tad morati da platite ceh, ukoliko budete preterivali.

-Žene Vodolije trebalo bi da obrate pažnju na to s kim ulaze u vezu, jer ono što trenutno vidite samo je projekcija vaših snova i ideala.

Stariji predstavnici znaka svodiće račune, osvrtaće se na to šta su postigli u životu i pitaće se da li je bilo pametno što su gušili porive i pravili kompromise koji im nisu bili po volji.

Zdravlje

Najveći neprijatelji za vaše zdravlje su napetost, stres i preterano nerviranje. Posebnui pažnju obratite na jačanje imuniteta i probleme sa stomakom.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao

Sredinom perioda biće naglašeno polje posla, rada i usluga, a uz odgovarajući trud i ulaganje rezultati neće izostati. Bićete pretrpani raznim informacijama, pa često nećete biti sigurni šta bi trebalo prvo da uradite. Ipak, najvažnije je da posao radite s ljubavlju, jer ukoliko toga nema, brzo ćete odustati.

Ukoliko radite, bićete u prilici da se dokažete, što će okolina protumačiti kao vaše laktanje. Zbog toga su moguće neprijatne situacije sa kolegama i konflikti na radnom mestu. Ali, kako imate podršku pretpostavljenih, vaše ambicije će biti još veće.

Osobe na položaju imaćete problem sa radnicima. Ukoliko tražite posao najpre ćete ga naći u oblasti finasija, računovodstva, osiguranja i administrativnih delatnosti. Takođe, možete pokušati i u kompanijama koje imaju veze sa medicinom, estetikom ili kozmetikom.

Ljubav

Krajem januara i početkom februara biće naglašen sukob između obaveza i emotivnog života. Sa voljenom osobom se ne slažete dobro, jer ste skloni raspravljanju i suvišnom analiziranju partnerovog ponašanja. Nemogućnost da postignete balans uzrokovaće veliki sukob, a nije isključen ni raskid.

Na jednom službenom putovanju upoznaćete šarmantnu osobu koja će na vas ostaviti snažan utisak. Verovatno ćete ući u strasnu vezu koja će vam zauvek promeniti život.

Ribe koje su braku uspeće da razreše sve nesporazume sa partnerom, i to zahvaljujući zajedničkom poslu. Ukoliko niste u prilici da radite zajedno, a nesporazumi su očigledni i snažni, moraćete da se potrudite i da je stvorite – to je jedini način da stabilizujete brak.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, čestim glavoboljama, jetrom i krvnom slikom, a najvažnije je da se što više odmarat

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: